logo

Herbeoordeling buikklachten



U heeft in verband met buikklachten een bezoek gebracht aan de Spoedeisende Hulp. Na beoordeling van de arts is er met u besloten dat u morgen nog een keer wordt gezien in het ziekenhuis. In deze folder staat beschreven hoe uw bezoek er morgen uitziet en waar u de komende dag rekening mee moet houden.

Thuis

De arts heeft u geadviseerd over pijnstilling. Neem deze in op de aangegeven tijden in de juiste dosering. U mag vanaf aankomende middernacht niets meer eten of drinken. De medicatie die u normaliter inneemt mag u met een slokje water innemen. Als u bloedverdunners als thuismedicatie heeft, adviseert de arts u of u deze op de ochtend van herbeoordeling mag innemen.

Herbeoordeling op een doordeweekse dag

U mag zich om 10.00 uur melden bij de Bloedafname op de 2e verdieping met het formulier dat u van de Spoedeisende Hulp heeft meegekregen. Nadat er bloed bij u is afgenomen mag u zich melden bij de polikliniek Chirurgie. U wordt dan rond 11.00 uur, als de bloeduitslagen bekend zijn, gezien door de chirurg.

Herbeoordeling in het weekend

U mag zich om 09.00 uur melden bij de ingang van de Spoedeisende Hulp. Daar wordt bloed bij u afgenomen en wordt u gezien door een van de artsen.

Belangrijke zaken

  • U mag op de dag van de herbeoordeling niet eten of drinken. Medicijnen mogen met een slokje water worden ingenomen.
  • Als u bloedverdunners als thuismedicatie heeft, adviseert de arts of u deze op de ochtend van herbeoordeling mag innemen.
  • Als thuis de pijn ondraaglijk wordt, u zieker wordt of als de klachten veranderen waardoor u het minder vertrouwt, neemt u dan contact op met de Spoedeisende Hulp, telefoon 0492-59 55 71.

Contact


Spoedeisende hulp

T: 0492 – 59 55 71


© 2024 Elkerliek ziekenhuis
SPO-51548
Laatst bewerkt: 25-7-2024